ZOBACZYĆ NIEWIDZIALNE - ZDROWOTNE ASPEKTY ENERGETYCZNEGO POLA CZŁOWIEKA

Archiwum » ZOBACZYĆ NIEWIDZIALNE - ZDROWOTNE ASPEKTY ENERGETYCZNEGO POLA CZŁOWIEKA

Alex Polanski

President Sanum Per Aquam Association Int’l  & European CEO at Life Improvement Institute LLC – Wilmington, DE, USA.

Znany społeczności międzynarodowej w Europie, USA i Australii promotor zdrowia i długowieczności, naturopata, wykładowca i popularyzator wiedzy o szerokim spektrum zagadnień dotyczących życia człowieka i jego egzystencji w energetyczno-informacyjnej strukturze wszechświata. Badacz aury człowieka, diagnostyki i metod naprawy anomalii energetycznych w aurze.

Pasjonat i niezależny badacz fenomenu wody i jej wpływu na życie człowieka, szczególnie w aspekcie zdrowia i długowieczności (www.zyciodajna.pl)

Wprowadził pojęcie wody antyoksydacyjnej i rozpowszechnił w Polsce temat potencjału oksydo-redukcyjnego wody, jako ważnego czynnika zachowania zdrowia i długowieczności.

Współpracuje z naukowcami, dobrymi lekarzami, specjalistami medycyny naturalnej oraz uznanymi autorytetami Tybetańskiej tradycji Bon, zwiększając swój potencjał wiedzy w celu podnoszenia świadomości swojej i wszystkich ludzi kochających nieskrępowane manipulacją życie.

Z jego inicjatywy rozpowszechniła się w Polsce i w kręgach polonijnych na świecie, metoda Absorpcji Neutralnej Infekcji dr Georga Askara (www.lekarstwonaraka.com.pl) – naturalny, efektywny i praktycznie bezpłatny sposób na pozbycie się chorób cywilizacyjnych, szczególnie raka.

PROGRAM SEMINARIUM

DZIEŃ I – 15.08 - SOBOTA – 10:00

1. Wykład pt. Niewidzialny człowiek - pole energetyczne, dusza, umysł, symbioza energetyczna z otoczeniem, relacje energetyczne z innymi, co widzimy, jak zamkniemy oczy – 120 min

Przerwa kawowa: 12:00 – 12:30 (30 min)

2. Przykład pola energetycznego i jego diagnostyka – na przykładzie jednego uczestnika, który podda się badaniu aury, pokazane zostanie, co w niej widać i jak można ją interpretować. Omawiane będą zaburzenia energetyczne w aurze i co z nich wynika.

Pokazane zostanie też doświadczenie obrazujące zmiany w polu energetycznym z uwagi na działanie poszczególnych osób, jak też działanie energii tachionu (silica disc, healing puck, zmieniona energetycznie woda z intencją uzdrawiania, itp.) – 120 min

Przerwa obiadowa: 14:30 – 15:30  (60 min)

3. Diagnostyka aury każdego uczestnika z zapisywaniem wyników komputerowych – sprawdzimy kolor i wielkość aury, aktywność czakr, anomalia energetyczne w organizmie –  ok. 10 minut dla każdego uczestnika.

Następnie każdy uczestnik doświadczy naprawy pola energetycznego – 10 minutowy seans z Healing Puck.

W międzyczasie kawa i herbata do dyspozycji uczestników.

Zakończenie pierwszego dnia seminarium w zależności od ilości uczestników. Osoby, które przejdą diagnostykę, będą mogły iść do domu.

DZIEŃ II – 16.08 – NIEDZIELA – 10:00 - czas zakończenia semianrium ruchomy w zależności od ilości uczestników.

4. Doświadczanie poziomu Alfa – programowanie – testy energetyczne – 120 min

5. Zbiorowy seans Alfa – uzdrawiający – 30 minut

Przerwa kawowa: 12:00 – 12:30 (30 minut)

6. Genetyczne kody podświadomości - wprowadzenie  w temat uruchamiania możliwości diagnostycznych na poziomie energetycznym i samouzdrawiania / szybkie wchodzenie na poziom Alfa – 90 min

Przerwa obiadowa: 14:00 – 15:00 (60 min)

7. Kontrolna diagnostyka aury każdego uczestnika z zapisywaniem wyników komputerowych po przeprowadzonych ćwiczeniach - sprawdzimy kolor i wielkość aury, aktywność czakr, anomalia energetyczne w organizmie  –  ok. 10 minut dla każdego uczestnika.

8. Podsumowanie i wręczenie Certyfikatów ukończenia seminarium – Certyfikat jest w języku angielskim wydany przez Life Improvement Institute LLC – Body Magic Academy.

Zakończenie drugiego dnia seminarium w zależności od ilości uczestników. Pierwszeństwo w diagnostyce w drugim dniu będą miały osoby spoza Warszawy.

Zapisy wyników komputerowych aury (wstępne i kontrolne) zostaną przesłane na adresy mailowe uczestników.