Archiwum » ZBIÓRKA FUNDUSZY NA NATURALNE LECZENIE DLA ALKA, KTÓRY CHORUJE NA STWARDNIENIE ROZSIANE

Zgodnie z zapowiedzią zarówno przed, jak i na Międzynarodowej Konferencji "Konopie - pomost między przeszłością i przyszłością" Fundacja QLT wraz z Hemp Ministry organizuje zrzutkę na leczenie naturalne. Naszym pierwszym pacjentem jest Alek Ciesielski z Bytomia, który od lat choruje na stwardnienie rozsiane. Choroba zaczęła się rozwijać, gdy był jeszcze w szkole średniej. Dziś Alek ma 39 lat, siedzi na wózku i jest zdany na pomoc osób trzecich. Bardzo prosimy o wsparcie tego projektu, żałując jednocześnie, że żyjemy w kraju, który nie jest w stanie zabezpieczyć odpowiedniej pomocy swoim obywatelom. Liczymy na to, że to się wkrótce zmieni, ale póki co... bardziej liczymy na Was. Leczenie, które Alek otrzyma to zintegrowana terapia naturalna oparta z jednej strony na wsparciu psychologicznym zgodnie z założeniami Nowej Medycyny Germańskiej, z drugiej zaś na odpowiedniej suplementacji, w tym także koncentratem olejku konopnego. Cała suma zostanie przeznaczona na leczenie Alka, a wszyscy wpłacający zostaną uhonorowani poprzez wymienienie ich nazwisk na stronie fundacji i stronie na wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/1546270302337218/.

Ci z Was, którzy będą mogli wspomóc Alka większą sumą od 500 zł zostaną zaproszeni przez organizatorów na warsztaty w zakresie (samo)leczenia naturalnego opartego na konopiach.

NAJPIERW ALEK ZOSTAŁ PRZEWIEZIONY DO WARSZAWY, GDZIE ODBYŁY SIĘ JAK DOTĄD 3 SESJE TERAPEUTYCZNE:

- dwie z Anną Mikołajczyk, która już teraz dołożyła do terapii Alka duuużą cegiełkę - wspaniałą terapeutką, która prowadzi sesje zatytułowane "duchowa podróż po zdrowie", i ma na swoim koncie wspaniałe efekty. Jej wykład znajdziecie tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=PiS46NyzJNo , a info o Ani tutaj: http://fundacja-qlt.pl/?mikolajczyk-anna%2C1 oraz tutaj + kontakt: http://fundacja-qlt.pl/?mikolajczyk-anna%2C1

- i jedna z Dorotą Jarymowicz z Naturalnego Centrum Zdrowia -http://naturalnecentrumzdrowia.info/ - która pracuje metodą Recall Healing (Nowa Medycyna Germańska) i która również dołożyła do terapii Alka swoją cegiełkę i zaoferowała dalszą pomoc.

Dzięki temu zebrane pieniądze, choć na razie niezbyt wielkie (958 zł), starczą na więcej sesji terapeutycznych.

Z WARSZAWY ALEK ZOSTAŁ PRZEWIEZIONY DO OŚRODKA, GDZIE MA ZAPEWNIONE LECZENIE NATURALNE I OPIEKĘ TERAPEUTYCZNĄ.

NAJWIĘKSZE PODZIĘKOWANIA CHCĘ ZŁOŻYĆ PATRYKOWI PAŃKOWSKIEMU http://porozmawiajmy.tv/konopie-6-lek-na-wszystko-konopie-i-ich-zastosowanie-w-profilaktyce-prozdrowotnej-i-medycynie-patryk-pankowski/
który roztoczył nad Alkiem nieprawdopodobną opiekę.

BARDZO LICZYMY NA WASZE DALSZE WPŁATY!!!

… I GORĄCO DZIĘKUJEMY DOTYCHCZASOWYM DARCZYŃCOM:

Patryk Pańkowski - wszystko, tj. transport, bardzo niełatwa opieka codzienna, leczenie

Ania Mikołajczyk - terapeutka

Dorotka Jarymowicz – terapeutka