Wybory samorządowe 2018

KWW JEDNOŚĆ NARODU - WSPÓLNOTA

Szanowni Wyborcy,

Drodzy Przyjaciele,

udało się zarejestrować listy naszego komitetu do  Sejmiku Mazowieckiego 2018 :)

LISTA NR 12

Ja startuję W OKRĘGU 1, który obejmuje takie dzielnice jak Śródmieście, Mokotów, Ursynów, Wilanów i Ochota, NA POZYCJI 7 i bardzo proszę o wsparcie mnie oraz całego ruchu.

Więcej informacji, tj. Program, opis kandydatów i działań na stronie: jednoscnarodu.org.pl

"ŁĄCZ I RZĄDŹ - CHODŹCIE Z NAMI"

Szanowni Wyborcy,
Drodzy Współmieszkańcy,

Jedność Narodu - Wspólnota to ruch społeczny, który proponuje doskonały program naprawczy dla Polski, dla nas wszystkich. Do naszych szeregów nie przynależą zawodowi politycy, lecz zwykli, choć niezwykli ludzie, którzy dostrzegli pilną potrzebę zmian w naszym mieście, województwie, kraju, i są przekonani, że wprowadzenie ich jest możliwe.
Od lat jestem obecna w życiu społecznym, pomagam w pracach nad ustawami i uczestniczę jako strona społeczna w komisjach sejmowych. Niestety negocjacje z kolejnymi rządami, posłami, senatorami, a nawet Pałacem Prezydenckim na niewiele się zdały. I dziś już wiem na pewno, że musimy to zrobić sami, my, i nic o nas bez nas.
proponuje doskonały program naprawczy dla Polski, dla nas wszystkich. Do naszych szeregów nie przynależą zawodowi politycy, lecz zwykli, choć niezwykli ludzie, którzy dostrzegli pilną potrzebę zmian w naszym mieście, województwie, kraju, i są niełatwą sytuację w kraju, a z drugiej pokazać drogi wyjścia.
Więcej na stronie: www.fundacja-qlt.pl

Musimy wspólnie zawalczyć o to, by w każdej gminie:
- przywrócić wychowawczą rolę szkoły w oparciu o wysokie standardy moralne
- przywrócić szkolnictwo zawodowe
- podnieść poziom profilaktyki zdrowia w oparciu o medycynę naturalną i zdrowe odżywianie
- wydzielić pomieszczenie na sklep z żywnością wytwarzaną przez rolników
- uwolnić lekarzy, pielęgniarki i mieszkańców od przymusu stosowania procedur szkodliwych dla zdrowia, jak fluorowanie zębów, zakładanie plomb z amalgamatu, stosowanie toksycznych szczepionek itd.
- zadbać o czystość wody i powietrza
- propagować prawa naturalne, a nie zawiłe kodeksy, jako kluczowe zasady współistnienia
- motywować ludzi do uniezależniania się od systemu pomocy państwa... i wiele więcej.

Jestem pewna, że razem osiągniemy te cele. Zapraszam do współdziałania i liczę na Państwa wsparcie.

Lena Huppert,  mgr Ogrodnictwa,  psycholog społeczny

1 załącznik