Archiwum »  WARSZTATY I i II STOPNIA: INTEGRACJA NATURALNYCH TERAPII ANTYNOWOTWOROWYCH W TEORII I W PRAKTYCE

W nawiązaniu do Konferencji „Świat bez Raka - Profilaktyka i Naturlane Terapie Antynowotworowe" z 23-24 maja 2014 zapraszam na zapowiadane wcześniej warsztaty I i II stopnia zatytułowane:

Integracja naturalnych terapii antynowotworowych w teorii i w praktyce

Warsztaty zawierać będą zarówno część teoretyczną (wykłady), jak i część praktyczną (ćwiczenia) i skierowane są do naturoterapeutów chcących poszerzyć swój zakres wiedzy i umiejętności w zastosowaniu naturalnych terapii  antynowotworowych, lecz także do tych osób, które chcą zastosować terapie naturalne u siebie lub u swoich bliskich.

Nie bez powodu znaczącą część zajęć na warsztatach przeznaczamy na techniki związane z psychiką i jej oczyszczaniem, bo jak już dawno udowodniono nowotwór powstaje wówczas, gdy drąży nas chroniczny problem.

Jestem przekonana, że taki 30-godzinny trening w rozwiązywaniu zagadek ludzkiego organizmu przyniesie Uczestnikom warsztatów wymierne umiejętności.

Warszataty I stopnia (17,5 godzin) odbędą się w dnaich 10, 11, 12 października - start w piątek o godz. 14.30

Warsztaty II stopnia (12,5 godzin) odbędą się w dniach 15 i 16 listopada - start w sobotę o godz. 11.00

GDZIE: Naturalne Centrum Zdrowia - Warszawa - Stary Mokotów, ul. Grażyny 15 sala 17

KOSZT UCZESTNICTWA: do 20 Uczestników - 850 zł za warsztaty I i II stopnia