TAJEMNICZA MOC PODŚWIADOMEJ INFORMACJI

Archiwum » TAJEMNICZA MOC PODŚWIADOMEJ INFORMACJI

Anna Mikołajczyk ma 53 lata, mieszka i pracuje w Książenicach pod Warszawą. Od ponad 20 lat zajmuje się terapią naturalną. Na początku bioenergoterapią, a w późniejszym okresie poszerzyła tę działalność, zajmując się również terapią pracy z podświadomością. Zmobilizowała ją do tego obserwacja wielu osób, poznanie ich historii, życiowych zdarzeń  i reakcji ich ciała w postaci różnych zaburzeń zdrowotnych. Dzięki temu poznała Dolores Cannon, Brandon Bays oraz Vianę Stibal przechodząc u nich szkolenia. Ceni sobie bardzo wiedzę opartą na bazie ich osobistych doświadczeń chorobowych i wieloletniej pracy z klientami z całego świata. Wszystkie te metody połączyła ze sobą, dopracowała i stosuje je z wielką wdzięcznością, osiągając coraz lepsze wyniki. Jej praca jest trudna, ponieważ zawsze ma do czynienia z cierpieniem, lecz rekompensuje jej to wynik końcowy niosący wiele radości. Nie ma nic piękniejszego od doznań odkrywania siebie samego, poznawania reakcji swojego ciała, swojej przestrzeni, następnie uwalniania się od balastu traumy, smutku i przygnębienia, by ostatecznie osiągnąć stan ulgi i wyzwolenia aż do odradzenia się wewnętrznej siły i powrotu do zdrowia. Radość tych osób jest jej celem.

Linki do nagrań z Anną Mikołajczyk:

Duchowa podróż po zdrowie – https://www.youtube.com/watch?v=PiS46NyzJNo

Ego, zapętlenia umysłu i bliźniacze dusze - http://porozmawiajmy.tv/ego-zapetlenia-umyslu-i-blizniacze…/

Zapętlenia kwantowe i zmiana życiowej ścieżki - http://porozmawiajmy.tv/zapetlenia-kwantowe-i-zmiana.../