Wydarzenia » SPOTAKNIE Z dr GEORGEM ASHKAREM ORAZ SEMINARIUM I KURS CERTYFIKACYJNY METODY NIA dr GEORGE'A ASHKARA

Zapraszam na spotkanie z dr Georgem Ashkarem, autorem metody Neutralnej Absorpcji Infekcji  (NIA), oraz Seminarium i Kurs Certyfikacyjny metody NIA.

UWAGA: TO JUŻ OSTATNI PRZYJAZD DR GEORGA ASHKARA DO POLSKI!

GDZIE: Naturalne Centrum Zdrowia - Warszawa, ul. Grażyny 15, sala 17

KIEDY:  5-6-7 lipca 2019

05.07 - piątek: 15:00 - 18:00

06.07 - sobota: 10:00 - 19:00 - z przerwą na obiad

07.07 - niedziela: 11:00 - 15:00.

Koszt uczestnictwa bez certyfikatu: 200 zł przy zgłoszeniu do 30 kwietnia, potem 300 zł

Koszt uczestnictwa z certyfikatem: 300 zł przy zgłoszeniu do 30 kwietnia, potem 400 zł

Prowadzący: Georg Ashkar i Alex Polanski

ZGŁOSZENIA NA ADRES: fundacja.qlt@wp.pl

Ilość miejsc ograniczona: 25

Jednostką certyfikującą jest Life Improvement Institute w USA, a certyfikat  wydawany jest w języku angielskim i sygnowany podpisem autora metody.

Można nagrywać audio i video, tyle że nie wolno tego wykorzystywać w mediach publicznych.

Metoda  Neutralnej Absorpcji Infekcji (NIA) - dwudniowe seminarium i kurs certyfikacyjny dla naturoterapeutów, lekarzy i personelu medycznego otwartego na niekonwencjonalne metody radzenia sobie z chorobami cywilizacyjnymi, lecz także dla osób prywatnych chcących stosować tę metodę na własny użytek.

Praktyczno-edukacyjne warsztaty połączone z uzyskaniem certyfikatu Autoryzowanego Specjalisty Inicjacji metody NIA prowadzone przez twórcę metody dr Georga Ashkara z USA i Alexa Polanskiego.

Uczestnicy mają okazję osobistej aplikacji metody na sobie (warunek uzyskania certyfikatu) oraz zdobycia wiedzy pozwalającej aktywować uzdrawiające funkcje organizmu ludzkiego w przypadkach chorób cywilizacyjnych z rakiem włącznie.

Metoda NIA z uwagi na swą prostotę i niski koszt zastosowania (ok. 20 - 50 groszy dziennie) oraz udokumentowane, pozytywne efekty w wielu przypadkach chorobowych, jest bardzo popularna i chętnie stosowana zwłaszcza w przypadku chorób nowotworowych. Dla wielu jest ostatnia deską ratunku po niepowodzeniach terapii konwencjonalnych. Warto ją poznać, by móc pomóc sobie i innym.

Dr George Ashkar urodzony 23 kwietnia 1931 roku w Bejrucie, studia ukończył w Moskwie na Wydziale Fizyki Nuklearnej. Po studiach pracował w laboratorium kosmicznym na uniwersytecie w Erewaniu (Armenia). Następnie prowadził badania w zakresie polimeryzacji molekuł i opracował powłokę ochronną do torped zabezpieczającą je przed wykrywaniem ich przez sonary. Po obronie pracy doktorskiej podejął pracę na Uniwersytecie w Erewaniu.

W 1971 roku wyjechał do USA, a w roku 1980 odkrył, że jego Metoda Absorbcji Neutralnej Infekcji (NIA) ma zastosowanie w leczeniu raka, co potwierdził pierwszy przypadek 100% wyleczenia pacjentki z rakiem piersi i wieloma przerzutami.

Po prowokacji FBI, mimo zezwolenia wydanego przez Federal Drug Administration, trafił do aresztu za leczenie bez uprawnień i skazany był na grzywnę w wysokości 5 tysięcy dolarów.

Dziś jest już na emeryturze i poświęca swój czas oraz skromną emeryturę na propagowanie swojej metody na całym świecie. Szczególnie częstym gościem jest w Polsce, gdzie jego metodę stosuje już kilka tysięcy ludzi z pozytywnymi efektami w takich schorzeniach jak: reumatyzm, artretyzm, astma, rak, reumatoidalne zapalenie stawów, rozedma płuc.

Alex Polanski

President Sanum Per Aquam Association Int’l  & European CEO at Life Improvement Institute LLC – Wilmington, DE, USA.

Znany społeczności międzynarodowej w Europie, USA i Australii promotor zdrowia i długowieczności, naturopata, wykładowca i popularyzator wiedzy o szerokim spektrum zagadnień dotyczących życia człowieka i jego egzystencji w energetyczno-informacyjnej strukturze wszechświata. Badacz aury człowieka, diagnostyki i metod naprawy anomalii energetycznych w aurze.

Pasjonat i niezależny badacz fenomenu wody i jej wpływu na życie człowieka, szczególnie w aspekcie zdrowia i długowieczności (www.zyciodajna.pl)

Wprowadził pojęcie wody antyoksydacyjnej i rozpowszechnił w Polsce temat potencjału oksydo-redukcyjnego wody, jako ważnego czynnika zachowania zdrowia i długowieczności.

Współpracuje z naukowcami, dobrymi lekarzami, specjalistami medycyny naturalnej oraz uznanymi autorytetami Tybetańskiej tradycji Bon, zwiększając swój potencjał wiedzy w celu podnoszenia świadomości swojej i wszystkich ludzi kochających nieskrępowane manipulacją życie.

Z jego inicjatywy rozpowszechniła się w Polsce i w kręgach polonijnych na świecie, metoda Absorpcji Neutralnej Infekcji dr Georga Askara (www.lekarstwonaraka.com.pl) – naturalny, efektywny i praktycznie bezpłatny sposób na pozbycie się chorób cywilizacyjnych, szczególnie raka.