Sidorkiewicz Regina

Konferencja "Świat bez Raka" » Sidorkiewicz Regina

Regina A. Sidorkiewicz wielostronna terapeutka,malarka portretów dusz
 - należy do nielicznych szczęśliwców, którzy potrafią rozszyfrować boski energetyczny  Kod Aury.

Pomaga chorym,inspiruje ,uzdrawia, rozwija potencjał duchowy osób pragnących dogłębnie poznać siebie. Jedna z pierwszych ukończyła  podyplomowe studia w zakresie " Konstruowania Programów  Rozwoju Świadomości" pod kierunkiem prof. Janusza Gniteckiego na UAM w Poznaniu.

Prowadzi autorskie Warsztaty, seminaria oraz konsultacje.( Hiszpania,Austria. Liban, Niemcy,  Italia, Polska...)

Za życia Papieża Jana Pawła II namalowała jego  Portrety Aury, które  zostały wybrane  i przyjęte w Rzymie 1998roku.

Jest autorką pierwszego polskiego podręcznika  o aurze pt. "Kolorowy Portret Duszy" oraz książki "Tajemnice Aury Ludzkiej", kolejna książka " Źródła Mocy Papieża Jana Pawła II".

Zbiera materiały do filmu i nowej książki.
Uwielbia latać na szybowcach, ćwiczy  małych sportowych samolotach... i z góry ogląda piękny świat.

Potęga Umysłu

Aura jest utożsamiana z polem  morfogenetycznym człowieka, co obala mit, że aura ludzka nie istnieje. Postawiona w oparciu o obraz aury diagnoza otwiera specjalne możliwości terapeutyczne. Postrzegana  w ten sposób ma świadczyć o odczuwanych emocjach, stanie ducha, zdrowia czy siłach witalnych ludzkiego organizmu.