PIKIETA W SPRAWIE USTAWY O GMO

Co: PIKIETA W SPRAWIE USTAWY O GMO - PRZYBYWAJCIE I UDOSTĘPNIAJCIE🔊🔊🔊

Kiedy:  28 MARCA GODZINA 11.30 -14.30

Gdzie: WARSZAWA - PAŁAC PREZYDENCKI - KRAKOWSKIE PRZEDMIEŚCIE

W imieniu wszystkich świadomych Polek i Polaków, tj. strony społecznej, tj. rolników i konsumentów, poprosiłam o pilne spotkanie z Prezydentem RP - Andrzejem Dudą lub z wybranymi osobami z gabinetu Pana Prezydenta w sprawie ustawy o Organizmach Genetycznie Modyfikowanych (GMO), która została przekazana Panu Prezydentowi do podpisu po głosowaniu w Sejmie i Senacie RP.

Strona społeczna, tj. polscy rolnicy i konsumenci, czują się w obowiązku, by przedstawić Panu Prezydentowi swoje stanowisko dotyczące tej ustawy (poparte licznymi badaniami), widząc jakie zagrożenia dla Polski i Polaków niesie ze sobą obecne brzmienie tej ustawy. Chcemy też złożyć na ręce Pana Prezydenta pismo wyjaśniające wadliwość obecnej ustawy o GMO oraz petycję z podpisami wielu Polek i Polaków, którzy domagają się całkowitego zakazu GMO w naszym kraju.

Mamy nadzieję, że Prezydent RP wyjdzie naprzeciw naszym oczekiwaniom i zechce wyznaczyć nam termin spotkania na dzień 28 marca 2018 na godzinę 12. W tym dniu odbędzie się pod Pałacem Prezydenckim w Warszawie pikieta dotycząca ustawy o GMO i wiele osób przyjedzie z całej Polski, by dać wyraz swojemu sprzeciwowi wobec decyzji podjętych odnośnie GMO przez obecny rząd.

NAGRANIA

Relacja z pierwszej części pikiety: https://www.facebook.com/AntoniPrzechrztaUzdrowiciel/videos/1974478952593872/UzpfSTEwMDAwMjg4Mjk5OTIxNzoxNDM3NTQ3NzIzMDE3OTgw/

Podsumowanie pikiety:  https://www.youtube.com/watch?v=jpT-_VcLr20&feature=share

Kliknij na zdjęcie lub tytuł, aby obejrzeć więcej zdjęć z pikiety