Orliński Piotr

Konferencja "Świat bez Raka" » Orliński Piotr

COACHING ZDROWIA - EMOCJONALNE PRZYCZYNY CHORÓB

Prelegent przedstawi Uczestnikom przyczyny chorób, które tkwią w negatywnych emocjach, wewnętrznych nawracających konfliktach czy nieprzepracowanych traumach, i pokaże ich związek z poszczególnymi narządami w organiźmie. Pomoże tym samym zrozumieć, na które organy mają wpływ poszczególne rodzaje konfliktów. Zapozna też Słuchaczy z metododologią ich rozwiązywania.

Czym jest coaching? Alternatywą dla psychoterapii, psychoanalizy? Uniwersalną metodą pozbycia się każdego problemu?

A co powiesz na podróż we dwoje – Ty i Twój przyjaciel. Przewodnik, który bezpiecznie przeprowadzi cię po nieznanym terenie do upragnionego celu. Przyjaciel, który pomoże Ci poszerzyć horyzonty, wskaże możliwości i zagrożenia, bez osądzania i garści oklepanych dobrych rad.

Podróż w którą się wybierzesz pozwoli Ci odkryć samego siebie i przyniesie odpowiedzi, które od zawsze były w Tobie, a których nie miałeś sposobu wysłuchać.

Coaching to droga do poznania samego siebie: swoich cieni i blasków, możliwości i ograniczeń. Jak bardzo z tego skorzystasz zależy tylko od Ciebie.  Więc pozwól pomóc sobie i odkryj bezpieczne dla siebie rozwiązania twoich problemów.

Kontakt: tel. 517186586, info@coachingzdrowia.pl