O konferencji

Konferencja "Świat bez Raka" » O konferencji

ZAPRASZAMY NA

II EDYCJĘ KONFERENCJI "ŚWIAT BEZ RAKA - PROFILAKTYKA I NATURALNE TERAPIE ANTYNOWOTWOROWE" - 12.06.2015

i SEMINARIUM " INTEGRACJA NATURALNYCH TERAPII ANTYNOWOTWOROWYCH W TEORII I W PRAKTYCE" - 13-14.06.2015

Mam przyjemność zaprosić Państwa na II edycję Konferencji "Świat bez Raka - Profilaktyka i Naturalne Terapie Antynowotoworowe" oraz seminarium "Integracja Naturalnych Terapii Antynowotworowych w Teorii i Praktyce", które odbędą się 12-14.06 w Domu Nauki przy ul. Schroegera 82 w Warszawie.

I edycja Konferencji "Świat bez Raka" miała miejsce w zeszłym roku w maju i została uznana przez patrona medialnego - Nieznany Świat za wydarzenie roku 2014.

Tegoroczna II edycja w I sesji nawiąże do metod prezentowanych w zeszłym roku. Dowiecie się Państwo, w jakim stopniu udało się je wdrożyć i gdzie można uzyskać konkretną pomoc. Niewątpliwym sukcesem jest obecność dr Georga Ashkara, który w tym roku sam opowie o swojej metodzie leczenia nowotworów.

II sesja to już tematy nowe, które nie były poruszane w roku ubiegłym. Wykłady wygłoszą badacze wielkiego formatu, jak Roberto Barnai i Gilbert Renaud, znani i cenieni na świecie za nowatorskie podejście do choroby jako takiej. To w Polsce prawdziwa rzadkość i niezwykła okazja, by zapoznać się z kierunkami tzw. Nowej Medycyny. Dążymy do tego, aby Nowa Medycyna także i u nas zaczęła się rozwijać intensywniej niż do tej pory. Człowiek to nie tylko ciało, lecz także dusza i umysł, a więc 'naczynia połączone', i to holistyczne spojrzenie jest bezcenne.

Kolejna dwa dni to seminarium, na którym zdobędziecie Państwo konkretną wiedzę na temat zintegrowanego zastosowania naturalnych metod terapeutycznych, łączących dietę oraz właściwie dobraną suplementację z aspektem psychologicznym, ruchowym i oddechowym. To jedyna taka okazja, by otrzymać tę wiedzę ‘w pigułce’.

Moim celem jest zawsze, by niewysoka cena pozwoliła wziąć udział w takich wydarzeniach dosłownie każdemu, dla kogo ten temat jest ważny lub stał się palący.

Gośćmi honorowymi II edycji Konferencji będą: prof. Maria Dorota Majewska (szczepienia) i dr Dorota Staszewska (współogrganizatorka I edycji Konferencji).

GDZIE: Dom Nauki, ul. Schroegera 82 w Warszawie (stacja metra 'Stare Bielany')

KIEDY: 12-14.06.2015 (piątek-niedziela)

ZGŁOSZENIA NA ADRES: swiat.bez.raka@gmail.com

Po przesłaniu zgłoszenia, otrzymacie Państwo dane do przelewu, a po wpłynięciu opłaty na konto, imienną kartę wstępu.

OPŁATY dla UCZESTNIKÓW:

- przy wpłacie do 8 czerwca - 200 zł za całe 3 dni (konferencja + seminarium) lub osobno 100 zł za dzień konferencyjny i 150 zł za seminarium

- przy wpłacie po 8 czerwca - 250 zł za 3 dni (konferencja + seminarium) lub osobno 150 zł za dzień konferencyjny i 200 zł za seminarium

ILOŚĆ MIEJSC NA SALI JEST OGRANICZONA DO 160.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAREZERWOWANIA:

OBIADÓW na każdy dzień (wegańskie, bezglutenowe - 15 zł) - konieczne jest dołączenie takiej informacji do zgłoszenia, np.: "zamawiam obiad dla 1 osoby na 12,13 i 14.06"

MIEJSC NOCLEGOWYCH w bazie noclegowej w Domu Nauki przy ul Schroegera 82 - rezerwacja miejsc noclegowych bezpośrednio w Domu Nauki: telefonicznie - 22/5601016 lub mailowo - rezerwacja@cmkp.edu.pl

Koszt noclegu dla 1 osoby:

- w pokoju 3-osobowym - od 50 zł

- w pokoju 2-osobowym - od 60 zł

- w pokoju 1-osobowym - od 85 zł

Ci z Państwa, którzy chcieliby otrzymać rachunek, proszeni są o przesłanie danych do rachunku wraz ze zgłoszeniem.

WYSTAWCOM OFERUJEMY MOŻLIWOŚĆ ZAPREZENTOWANIA SWOICH PRODUKTÓW I PROSIMY O PRZESYŁANIE OFERT DO DNIA 31 MAJA NA ADRES: fundacja.qlt@wp.pl

ILOŚĆ STANOWISK JEST OGRANICZONA DO OŚMIU.

WPŁATY ZA STANOWISKO:

- FIRMY i DUŻE GABINETY - od 700 zł

- MAŁE GABINETY - od 400 zł

Zainteresowanych wystwaców prosimy o zamieszczenie w przesyłanej ofercie krótkiego opisu swoich założeń i celów oraz oferty sposoringowej, tj. jaką sumą jesteście Państwo skłonni wesprzeć konferencję. Wybrani wystawcy staną się automatycznie sponsorami konferencji i zostanie z nimi podpisana umowa o sponsoringu.

Przy wyborze wystawców w pierwszym rzędzie oceniane będą przyświecające im założenia i cele, tj. czy pokrywają się z założeniami i celami konferencji, a dopiero w drugim rzędzie brana będzie pod uwagę oferta sponsoringowa. Bazą wyjściową dla dużych gabinetów i firm jest sponsoring w wysokości 700 zł, a dla małych gabinetów 400 zł.