NAGRANIA Z KONFERENCJI

Wydarzenia » Konferencja "SZCZEPIENIA XXI WIEKU" » NAGRANIA Z KONFERENCJI

Szanowni Państwo,

mamy już nagrania z konferencji dzięki tytanicznej pracy Oli Poczęsnej. Czasami może dźwięk nie jest idealny i czasami zdarza się mała przerwa na zmianę karty pamięci, ale można już za to posłuchać... Są też już pierwsze nagrania Janusza Zagórskiego z niezleżnej telewizji i Janka Białka z prisonPLANET - dziękujemy :)

Zapraszam do słuchania :)

1. Szczepienna bomba zegarowa XXI wieku prof. dr hab. Maria Dorota Czajkowska-Majewska

Ola Poczęsna, Szorty Films Studiohttps://www.youtube.com/watch?v=OFPtEPQgPEo&feature=youtu.be

Janusz Zagórski, niezależna telewizja - https://www.youtube.com/watch?v=h0av5xmPebQ

Janek Białek, prisonPLANETpl - https://www.youtube.com/watch?v=52x9d_C1Mp4

2. Mały człowiek w okresie okołoporodowym i jego układ immunologiczny Ewa Nitecka - https://www.youtube.com/watch?v=_SswS7uYE-c&feature=youtu.be

3. Szczepić czy nie szczepić? Czy to nadal jest pytanie? – Jerzy Zięba

Ola Poczęsna, Szorty Films Studio - https://www.youtube.com/watch?v=NA8q0pPpt-Q&feature=youtu.be

Janek Białek, prisonPLANETpl - https://www.youtube.com/watch?v=iGpViSgtdLQ

Janusz Zagórski, NTV - https://www.youtube.com/watch?v=MO58rUNFwY4

4. STOP-NOP - Ruchy obywatelskie na świecie i w Polsce – mapa przymusu szczepień i wolności wyboru. Jak się bronić? – Justyna Socha

Ola Poczęsna, Szorty Films Studio - https://www.youtube.com/watch?v=EcKwibiUCpc&feature=youtu.be

Janek Białek, prisonPLANETpl - https://www.youtube.com/watch?v=nxgVIVT7b1k

5. Przemysław Cuske - prezes STOP-NOP - https://www.youtube.com/watch?v=1iB3VdBpJ8M&feature=youtu.be

6.  Sytuacja w Polsce: rodzice  kontra państwo. Jak się obronić w praktyce przed przymusem szczepień? - Urszula Tomicka - https://www.youtube.com/watch?v=EcKwibiUCpc&feature=youtu.be

7.  Ankietowe badanie porównawcze dzieci szczepionych i nieszczepionych - dr inż. Jerzy Sienkiewicz - https://www.youtube.com/watch?v=3Do80FBVsH8&feature=youtu.be

8. Zmowa milczenia lekarzy. Czy istnieją bezpieczne szczepionki? Substancje toksyczne w szczepionkach – lek. med. Hubert Czerniak

Ola Poczęsna, Szorty Flims Studio - https://www.youtube.com/watch?v=nXtkHqZz8GY&feature=youtu.be

Janusz Zagórski, niezależna telewizja -  https://www.youtube.com/watch?v=S4g8RWXvANw

9. Nadzór Naczelnej Izby Lekarskiej i Ministerstwa Zdrowia i jego skutki - dr n. med. Katarzyna Bross-Walderdorf - https://www.youtube.com/watch?v=ps3FTvR_9yc&feature=youtu.be

10. Prawa Naturalne, Kodeks Norymberski, Powszechna Deklaracja Praw Człowieka, Konwencja o Prawach Człowieka i Biomedycynie z Oviedo, Deklaracja Unesco w sprawie Bioetyki i Praw Człowieka i Konstytucja RP a szczepienia – ranga, znaczenie, zakres działania ich zapisów. Jak to działa w innych krajach? – Mecenas Arkadiusz Tetela - https://www.youtube.com/watch?v=QHaYVDxnNHU&feature=youtu.be

11. Prawa naturalne człowieka – Lena Huppert – https://www.youtube.com/watch?v=7UpUkFbtcmU&feature=youtu.be

12. DEKLARACJA WARSZAWSKA - "Karta wolności wyboru w przyjmowaniu tzw. szczepień ochronnych" (dokument pokonferencyjny, który zostanie opublikowany i rozesłany w Polsce i na świecie, a wcześniej będziemy zbierać pod nim podpisy) - prof. dr hab. Maria Dorota Czajkowska-Majewska, Ewa Nitecka, dr Jerzy Jaśkowski, Jerzy Zięba, Justyna Socha, Urszula Tomicka, dr Katarzyna Bross-Walderdoff, dr Dorota Sienkiewicz, dr Hubert Czerniak, mec. Arkadiusz Tetela, Przemysław Cuske i Lena Huppert

Ola Poczęsna, Szorty Flims Studio  –  https://www.youtube.com/watch?v=95x7mDs485Y&feature=youtu.be

Janusz Zagórski, niezależna telewizja - https://www.youtube.com/watch?v=qrIT2ygH9Bw&feature=share