Mikołajczyk Anna

Konferencja "Świat bez Raka" » Mikołajczyk Anna

Mam 51 lat, mieszkam i pracuję w Książenicach pod Warszawą.
Od ponad 20 lat zajmuję się terapią naturalną. Na początku bioenergoterapią a w późniejszym okresie poszerzyłam tą działalność, zajmując się również terapią pracy z podświadomością. Zmobilizowała mnie do tego obserwacja wielu osób, poznanie ich historii, życiowych zdarzeń  i reakcji ich ciała w postaci różnych zaburzeń zdrowotnych. Dzięki temu poznałam Dolores Cannon, Brandon Bays oraz Vianę Stibal przechodząc u nich szkolenia. Cenię sobie bardzo, wiedzę opartą na bazie ich osobistych doświadczeń chorobowych i wieloletniej pracy z klientami z całego świata. Wszystkie te metody połączyłam ze sobą, dopracowałam i stosuję je z wielką wdzięcznością osiągając coraz lepsze wyniki. Moja praca jest trudna, ponieważ zawsze mam do czynienia cierpieniem, lecz rekompensuje mi to wynik końcowy niosący wiele radości. Nie ma nic piękniejszego od doznań odkrywania siebie samego, poznawania reakcji swojego ciała, swojej przestrzeni, następnie uwalniania się od balastu traumy smutku i przygnębienia, w stan ulgi i wyzwolenia aż do odradzenia się wewnętrznej siły, i powrotu do zdrowia. Radość tych osób jest moim celem.

Wykład:

-  Rola podświadomości w życiu człowieka.

-  Konflikt duszy i ego, przyczyną wewnętrznej walki.

-  Tworzenie podświadomych zapisów i ich wpływ.

-  Czym są przekonania i reakcje emocjonalne.

-  Mowa ciała w stanach niższych fal mózgowych.

-  Myśli, wyobraźnia i sny, ich rola i znaczenie.

-  Przestrzeń międzykomórkowa i spychane przeżycia.

-  Wpływ otoczenia na zdrowie komórek.

-  Kinezjologia, co nas osłabia a co wzmacnia.

W międzyczasie przykłady doświadczeń pracy i obserwacji z moimi klientami.