Malinowski Jan Eugeniusz

Konferencja "Świat bez Raka" » Malinowski Jan Eugeniusz

Onre Jan Eugeniusz Malinowski – polski uczony niezależny, autor prac habilitacyjnych od lat 1987-1989 Instytutu Położnictwa i Ginekologii Akademii Medycznej w Warszawie, w roku 1983 na ogólno-polskim egzaminie testowym uzyskał drugie albo trzecie miejsce i w roku 1990 jako pierwszy w Polsce przyjął planowo w domu w sposób naturalny własną córkę (przyszłą miss mającą stypendium za wyniki w nauce) i przyszłą córkę chrzestną po dwóch i trzech uprzednich cesarskich cięciach u ich matek, pomysłodawca, założyciel i właściciel Akademii Zdrowego Ciała Onre Jan Eugeniusz Malinowski, która istnieje i działa w Polsce od dnia 19 czerwca 1990 roku, uczy prawidłowego sposobu odżywiania/ odchudzania i wysyła własne z pierwszego w Polsce ekologicznego gospodarstwa rolnego korzystne kasze, mąki i otręby jęczmienne, orkiszowe i żytnie z własnego przemiału.

Potęga Ducha

Prawdziwy człowiek to duch. Samo ziemskie ciało nic nie znaczy. Każdemu ciało ziemskie jest dane i do rozwoju ducha musi być wykorzystane. Czyste jedzenie, bez żadnej sztucznej cząsteczki chemicznej, picie czystej wody, naturalne odzienie, czysty energetycznie duch, to zdrowe ciało. Duch to zasilanie. Tylko stan ducha się liczy. Gdy jest niski poziom energii baterii (10 %), może być konieczne podłączenie komputera do zasilania. Gdy mamy bardzo niski poziom energii baterii (7 %), musimy podłączyć komputer do zasilania. Uczucia są kompasem dla człowieka na Ziemi. Brak odczuwania to brak człowieczych reakcji naturalnych. Rozum to produkt mózgu. Koncentracja wymaga zdrowego narzędzia ducha, które zwie się ziemskim ciałem. Majątek osobisty to przeżywanie, to jedyna wartość, którą zabieramy z Ziemi. Ważna każda sekunda obecnego bycia. Chory nie wie, czemu dlaczego cierpi, lecz to są jego czyny, myśli i słowa, które zgodnie z prawem do niego powróciły