Archiwum » MAGICZNY CZŁOWIEK - niewidzialne, tajemnicze i magiczne aspekty życia człowieka w odniesieniu do jego zdrowia

Zapraszam do klimatycznego, położonego u wrót Mazur wśród lasów i pól Hotelu Welskiego na niezwykle ciekawe i inspirujące seminarium pt. „MAGICZNY CZŁOWIEK - niewidzialne, tajemnicze i magiczne aspekty życia człowieka w odniesieniu do jego zdrowia”.

Seminarium „MAGICZNY CZŁOWIEK - niewidzialne, tajemnicze i magiczne aspekty życia człowieka w odniesieniu do jego zdrowia” obejmuje wykład, prezentację multimedialną i warsztaty.

Podczas warsztatów, tj. zajęć praktycznych będziemy robić różnego rodzaju doświadczenia z polem energetycznym i informacyjnym człowieka, tj. aurą, stanem alfa i theta, plazmą itp. Przy pomocy różnych „cudownych” urządzeń, które są w stanie zdziałać różne „cuda”, będziemy mogli przetworzyć aurę człowieka na obraz, podnieść wibracje naszego organizmu czy polepszyć przepływ energii przez czakry. Dzięki tym doświadczeniom uzmysłowimy sobie, jak niezwykłą i magiczną istotą jest człowiek.

Każdy uczestnik dowie się, jak wygląda jego aura, będzie miał możliwość podnieść swoje wibracje poprzez różnego rodzaju ćwiczenia i nauczyć się, jak może sobie pomóc w trudnych dla siebie, stresujących sytuacjach.

Z pewnością będzie to niezapomniany weekend blisko Natury J Będzie też okazja, by wypróbować działanie energii piramidy i kręgu kamiennego wokół czakramu Ziemi, jako że i piramida i czakram znajdują się na terenie posiadłości.

Prowadzący: znany i lubiany Alex Polanski J

Termin seminarium: sobota i niedziela - 25-26 lutego 2017

Początek w sobotę o godz. 12, a zakończenie w niedzielę o godz. 16.

Koszt uczestnictwa w seminarium:

-         przelew do 15 lutego 2017 – 250 zł od osoby

-         przelew po 15 lutego 2017 – 300 zł od osoby.

ZGŁOSZENIA NA SEMINARIUM na adres: fundacja.qlt@wp.pl

Po przesłaniu zgłoszenia otrzymacie Państwo dane do przelewu.

Koszt pobytu w Hotelu Welskim na hasło „MAGICZNY CZŁOWIEK” w formie super korzystnego pakietu dla uczestników seminarium obejmującego: nocleg w pokoju 2-osobowym, obiad-kolację-śniadanie-obiad wynosi 160 zł.

REZERWACJA POKOI w Hotelu Welskim http://www.welski.pl/pokoje/: mailowo recepcja@welski.pl  lub telefonicznie +48 23/696 30 13, +48 503 015 686

Adres Hotelu Welskiego:13-230 Lidzbark, Cibórz 1C (koło Działdowa)

Ilość miejsc ograniczona.

Alex Polanski

President Sanum Per Aquam Association Int’l  & European CEO at Life Improvement Institute LLC – Wilmington, DE, USA.

Znany społeczności międzynarodowej w Europie, USA i Australii promotor zdrowia i długowieczności, naturopata, wykładowca i popularyzator wiedzy o szerokim spektrum zagadnień dotyczących życia człowieka i jego egzystencji w energetyczno-informacyjnej strukturze wszechświata. Badacz aury człowieka, diagnostyki i metod naprawy anomalii energetycznych w aurze.

Pasjonat i niezależny badacz fenomenu wody i jej wpływu na życie człowieka, szczególnie w aspekcie zdrowia i długowieczności (www.zyciodajna.pl)

Wprowadził pojęcie wody antyoksydacyjnej i rozpowszechnił w Polsce temat potencjału oksydo-redukcyjnego wody, jako ważnego czynnika zachowania zdrowia i długowieczności.

Współpracuje z naukowcami, dobrymi lekarzami, specjalistami medycyny naturalnej oraz uznanymi autorytetami Tybetańskiej tradycji Bon, zwiększając swój potencjał wiedzy w celu podnoszenia świadomości swojej i wszystkich ludzi kochających nieskrępowane manipulacją życie.

Z jego inicjatywy rozpowszechniła się w Polsce i w kręgach polonijnych na świecie, metoda Absorpcji Neutralnej Infekcji dr Georga Askara (www.lekarstwonaraka.com.pl) – naturalny, efektywny i praktycznie bezpłatny sposób na pozbycie się chorób cywilizacyjnych, szczególnie raka.