Kowalow Zbigniew

Konferencja "Świat bez Raka" » Kowalow Zbigniew

Ośrodek Niekonwencjonalnej Terapii  Antynowotworowej

przyjmuje chorych z pełną dokumentacją dotyczącą choroby (historie choroby,gdzie i jakie odbył leczenie, wyniki badań dodatkowych takich jak: rezonans magnetyczny, tomografia komputerowa, PET, morfotyczne krwi, markery nowotworowe itp) . Termin przyjęcia uzgadniamy telefonicznie. Okres pobytu to trzy tygodniePrzyjmujemy również chorych którzy do tej pory nie poddali się żadnej terapii.

Celem działania naszego Ośrodka jest walka z chorobą nowotworową. Aby to osiągnąć stosujemy:

1. Zmodyfikowaną terapię Gersona (dieta owocowo-warzywna),

2. Suplementy diety,

3. Terapię zintegrowaną,

4. Wodę Kangen.

Stosujemy metody, które w Meksyku i  na Węgrzech  przyniosły  rewelacyjnie dużą liczbę wyzdrowień, remisji, czy też znacznego złagodzenia skutków choroby nowotworowej już po kilku tygodniach terapii.

Prowadzimy terapię opartą na leczeniu w Klinice Oasis of Hope Hospital, która  przynosi wiele pozytywnych efektów w naszych własnych doświadczeniach. Terapia prowadzona jest pod nadzorem lekarza.

W znacznej ilości przypadków dalszą terapię i suplementację należy kontynuować w warunkach domowych, do czego przebywający u nas pacjenci zostają odpowiednio  przystosowani.

WIĘCEJ NA STRONIE:  http://www.pokonajraka.sos.pl/onas.html