Jamróz Maciej

Konferencja "Świat bez Raka" » Jamróz Maciej

"Badania Fundacji dr Ratha" – mgr Maciej Jamróz, 20 min

Na wykładzie omówione zostaną odkrycia Instytutu dr Ratha dotyczące biologicznej metody kontroli walki z nowotworami. Specyfika chorób nowotworowych, mechanizmy rozwoju raka, rozprzestrzeniania i powstawania przerzutów. Zastosowanie witamin i naturalnych substancji roślinnych w zakresie hamowania tych procesów poprzez wspomożenie naturalnych mechanizmów obronnych i naprawczych występujących w organizmie ludzkim.

"Potencjał medycyny naturalnej w zakresie wspomagania procesu zdrowienia pacjentów z choroby nowotworowej" – mgr Maciej Jamróz, 20 min

Potencjał medycyny naturalnej w zakresie wspomagania procesu zdrowienia pacjentów z choroby nowotworowej. Prelegent postara się przybliżyć sposoby i kluczowe czynniki niezbędne do aktywowania  naturalnych procesów samoleczenia z wykorzystaniem suplementacji i odpowiedniej diety.

Praktyczne zastosowanie odkryć medycyny naturalnej w zakresie kontroli nowotworów.- doświadczenia osobiste prelegenta.

Mgr farm. Maciej Jamróz - pasjonat medycyny komórkowej, profilaktyki zdrowotnej i stosowania naturalnych rozwiązań w walce z chorobami cywilizacyjnymi. Propagator holistycznego patrzenia na zdrowie człowieka. W trakcie 3 lata pracy w aptece otwartej, poznał kanony współczesnej medycyny farmaceutycznej. Po tym czasie zrezygnował z tej formy aktywności zawodowej i podjął pracę jako trener kadry farmaceutycznej.

Konsultant medycyny komórkowej II stopnia.

Doradca indywidualny w zakresie  doboru naturalnej suplementacji wspomagającej walkę z chorobami cywilizacyjnymi."