Zapraszamy do zapoznania się z planowanymi wydarzeniami

• Konferencja w sejmie RP "OBOWIĄZEK SZCZEPIEŃ W POLSCE"

W dniu 20.11 w godzinach 11:00 15:00 w  sejmie RP w Warszawie przy ulicy Wiejskiej w budynku G, sali 24 odbędzie się konferencja na temat szczepień...

JUŻ PODOBNO NIE W SEJMIE - TAKĄ MAM INFORMACJĘ O POSŁA JARKA SACHAJKI - LECZ BODAJ W HOTELU ROKO... Mam nadzieję, że wiadomość o zmianie lokalizacji konferencji zostanie wysłana przez organizatora do uczestników, którzy zgłosili swój udział.

Niestety nie wiem do końca, w jakim świetle zostaną one ostatecznie przedstawione... Sądząc po prelegentach może być ciekawie... Prelegenci sprzyjający to na pewno: dr Dorota Sienkiewicz, prof. Rudolf Klimek i gość - dr Judy Mikovits, kilka lat temu została aresztowana za ujawnienie swoich odkryć. Druga strona ma jednak przewagę liczebną i również silną reprezentację. Trudno więc powiedzieć, jaki będzie efekt tej niezbyt mądrej debaty "czy trucizna zabija, czy też może raczej nie".

Organizator – poseł Jarosław Sachajko

Zgłoszenia na konferencję na adres: biuro.jsachajko@gmail.com

Więcej szczegółów znajdą Państwo pod tym linkiem:

Zachęcam świadome Polki i świadomych Polaków do zgłoszenia swojego uczestnictwa w tej ważnej konferencji, bo inaczej wnioski końcowe mogą być mocno zaskakujące... Projekt o obowiązkowym szczepieniu wszystkich Polaków przeciwko grypie jest już na biurku Ministra.

• Komisja rolnictwa w sejmie w sprawie ustawy o GMO - ostatnie starcie

UWAGA, OSTATNIE STARCIE W SPRAWIE GMO, A WIĘC PEŁNA MOBILIZACJA!!!

NIE DAJMY SOBIE TEGO ZROBIĆ!

21 i 22.11 odbędą się w sejmie: podkomisja i komisja rolnictwa w sprawie GMO. Zwłaszcza ten drugi termin jest super ważny, bo na podkomisję i tak dopuszczą tylko nieliczne osoby z zewnątrz i nie udzielą im już raczej głosu, "bo czynnik społeczny wyraził już swoją opinię".

Podkomisja 21 listopada o 17.00
    Komisja 22 listopada o 12.00

To BARDZO, BARDZO ważne, abyśmy stawili się licznie 22.11 na komisji, bo to ostatnie starcie. Chcą zaraz potem zrobić pierwsze i drugie czytanie w sejmie i będzie... po wszystkim. Termin oczywiście może ulec zmianie, to stały element gry i sztuczki, by skutecznie pozbyć się natrętnych intruzów.. Proszę Was więc, kto tylko może... Zabierzcie ze sobą wszystkich, którzy wyrażą taką wolę.

Nazwiska osób na listę wejść do sejmu potrzebujemy do 20 listopada. Ślijcie je na adres: <biuro@icppc.pl>

AKCJA WYSYŁKOWA

Wyślij od siebie list i przekaż prośbę znajomym o wysłanie podobnego listu. Poniżej podajemy jego przykładową treść, ale najlepiej, abyście sami napisali prosto z serca.

LISTY WYSYŁAMY DO: krrw@sejm.gov.pl; jan.duda@poczta.onet.pl; Jarosław Sachajko <jsachajko@gmail.com>;

PRZYKŁADOWY LIST

Pan Poseł Jan Duda, Przewodniczący Podkomisji Nadzwyczajnej do rozpatrzenia rządowego projektu ustawy o mikroorganizmach i organizmach genetycznie zmodyfikowanych oraz niektórych innych ustaw
    Pan Poseł Jarosław Sachajko, Przewodniczący Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Domagam się całkowitego, jednoznacznego, ustawowego zakazu upraw GMO.
    Domagam się przyjęcia poprawek do projektu ustawy o zmianie ustawy o mikroorganizmach i organizmach genetycznie zmodyfikowanych oraz niektórych innych ustaw (druk nr 1424) zgłoszonych przez posła Jarosława Sachajkę - Kukiz'15, Przewodniczącego Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Opinia prawna z Biura Analiz Sejmowych w sprawie poprawek do wyżej wspomnianego projektu ustawy wyraźnie pokazuje, że rządowa ustawa jest zła, zawiera wiele furtek, a nawet wrota, które pozwalają na prowadzenie upraw GMO. Nie można opierać zakazu na domniemaniu, że Minister, Rada Ministrów, Polska MOŻE/MOGŁABY wydać...cytując z wyżej wspomnianej opinii prawnej:
    ..Rada Ministrów może, w drodze rozporządzenia, wprowadzić zakaz stosowania materiału siewnego określonych odmian...
    ..Rada Ministrów może, w drodze rozporządzenia, wprowadzić zakaz obrotu materiałem siewnym określonych odmian...
    ..Polska mogłaby zgłosić w odniesieniu do nich (w sytuacji pojawienia się nowych GMO, które mogłyby być uprawiane) kolejne zastrzeżenie...

Zakaz upraw GMO w Polsce musi być całkowity, jednoznaczny i zawarty w ustawie.
    Podkreślam też, że rozporządzenie ministra to akt niskiej wagi, który można zmienić z dnia na dzień.

Z poważaniem, ...imię, nazwisko, adres/organizacja/zawód

• Mikolajczyk_Anna_foto.jpg

DUCHOWA PODRÓŻ PO ZDROWIE - kwantowe uzdrawianie i przemiana życia, przy współudziale podświadomości i pamięci komórkowej - szkolenie dla przyszłych terapeutów

Zapraszamy Państwa na wyjątkowe szkolenie; szkolenie, które wymaga zarówno od autorki metody, a zarazem prowadzącej – Anny Mikołajczyk, a także od uczestników szkolenia, dużego zaangażowania, wiedzy, sumienności i czujności. Szkolenie to przeznaczone jest dla tych z Państwa, którzy już zajmują się psychoterapią i chcą poszerzyć swój warsztat o niezwykle skuteczną metodę pracy, ale też i dla osób chcących rozpocząć swoją przygodę w niesieniu pomocy i wsparcia innym, a posiadają odpowiednie predyspozycje, tj. odpowiedzialność, nieskazitelną uczciwość, uważność, wysoką świadomość i intuicyjność. Metoda ta pozwala w krótkim czasie i bez bolesnych doznań osiągnąć głęboki proces przemiany energetycznej, homeostazy organizmu jako całości, a co za tym idzie efekt uzdrowienia zarówno psyche, jak i ciała. Najlepszym dowodem jej skuteczności są sami pacjenci, którzy w znaczącej większość osiągnęli dogłębną przemianę w swoim polu energetycznym, co pociągnęło za sobą realizację zamierzonych celów, ale także często tych niezamierzonych, co stanowi swoisty bonus tej terapii. Warto dodać, że na polskim rynku odnotowujemy palący niedobór terapeutów pracujących choćby podobną metodą i jej autorka nie jest już w stanie zaspokoić rosnącego zapotrzebowania wśród pacjentów. Stąd pomysł, podążający za potrzebą, by przeprowadzić szkolenie dla przyszłej kadry terapeutów.

KIEDY:  25-26 listopada 2017

GDZIE: Pensjonat Krzysin - http://www.krzysin.pl/ - Podkowa Leśna koło Warszawy, ul. Sienkiewicza 7 – ciche, spokojne położone w pobliżu lasu miejsce, idealne do pracy w skupieniu

PROWADZĄCA: Anna Mikołajczyk – autorka metody w asyście Leny Huppert – psychologa społecznego

ZGŁOSZENIA NA ADRES: fundacja.qlt@wp.pl

KOSZT SZKOLENIA: każda część, tj. każdy weekend szkoleniowy 1200 zł

Koszt pobytu w Pensjonacie Krzysin na osobę na weekend (nocleg i wyżywienie) wynosi około 200-260 zł w zależności od wybranego pokoju.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W SZKOLENIU!

Linki do nagrań z Anną Mikołajczyk:

Zapętlenia kwantowe i zmiana życiowej ścieżki - http://porozmawiajmy.tv/zapetlenia-kwantowe-i-zmiana.../

Ego, zapętlenia umysłu i bliźniacze dusze - http://porozmawiajmy.tv/ego-zapetlenia-umyslu-i-blizniacze…/

Duchowa podróż po zdrowie – https://www.youtube.com/watch?v=PiS46NyzJNo

Kliknij na tytuł lub zdjęcie, by dowiedzieć się więcej

• ARTYKUŁY NA PORTALU: ekologia.pl