Czajkowska-Majewska Maria Dorota

Wydarzenia » Konferencja "SZCZEPIENIA XXI WIEKU" » WYKŁADOWCY KONFERENCJI » Czajkowska-Majewska Maria Dorota

Wykład:  Szczepienna bomba zegarowa XXI w

Streszczenie:

Nadmierne, przedwczesne, toksyczne szczepienia są odpowiedzialne za masowe  biologiczne i neurologiczne okaleczenie współczesnych dzieci, które są najbardziej chorym pokoleniem w historii ludzkości. Obecnie polskie dziecko do 2 r. życia może otrzymać do 44 szczepień, a do 19 roku - 29 kolejnych.  Wiele szczepionek podawanych jest w kombinacjach po 6 lub więcej na raz. Żaden organizm nie pozostanie w pełni zdrowy po tak intensywnym wstrzykiwaniu mu mieszanek wielu chorobotwórczych antygenów (w tym żywych wirusów) w połączeniu z obcymi białkami i materiałem genetycznym, oraz toksycznymi dodatkami takimi jak rtęć, aluminium, skwalen, metale ciężkie, formaldehyd, detergenty, i inne.    Szczepienia podawane są najintensywniej w 1-ym roku życia, gdy mózg bardzo aktywnie się rozwija i niewykształcona jest jeszcze bariera krew-mózg. To skutkuje poważnymi zaburzeniami rozwoju mózgu i patologiami, takimi jak encefalopatie, autyzm, ADHD, padaczki, upośledzenie umysłowe, oraz choroby autoimmunologiczne, które przybrały już rozmiary epidemii. Odległą konsekwencją poszczepiennych patologii jest znaczny spadek inteligencji młodych pokoleń obserwowany szczególnie w krajach intensywnie szczepiących.  Dzisiejsze dzieci są pierwszym pokoleniem o inteligencji średnio niższej niż u ich rodziców.  Jeśli radykalnie nie zmienimy programu szczepień i szybko nie zatrzymamy epidemii poszczepiennych okaleczeń dzieci, to przygotujmy się na dramatyczną cywilizacyjną zapaść, której początki są już bardzo widoczne.