Ashkar George

Konferencja "Świat bez Raka" » Ashkar George

Metoda Absorbcji Neutralnej Infekcji (NIA)

Metoda NIA z uwagi na swą prostotę i niski koszt zastosowania (ok. 20 - 50 groszy dziennie) oraz udokumentowane, pozytywne efekty w wielu przypadkach chorobowych, jest bardzo popularna i chętnie stosowana zwłaszcza w przypadku chorób nowotworowych. Dla wielu jest ostatnia deską ratunku po niepowodzeniach terapii konwencjonalnych. Warto ją poznać, by móc pomóc sobie i innym.

Metoda NIA opiera się na naturalnych zdolnościach organizmu do radzenia sobie z anomaliami zdrowotnymi. Wykorzystując inteligentny system energetyczno-informacyjny, układ immunologiczny organizmu człowieka pozbywa się wszystkiego, co jest mu obce, a czego nie jest w stanie zutylizować poprzez normalne procesy oczyszczające.

Włączenie tego inteligentnego procesu następuje poprzez otwarcie układu limfatycznego, który jak wiadomo, jest niejako magazynem tych niekompatybilnych z organizmem śmieci, mających bezpośredni kontakt z komórkami organizmu na poziomie molekularnym.

Otwarta ranka na nodze współpracuje z żywym aktywatorem przepływu informacji, którym jest ziarno ciecierzycy wspomagane przez także żywy liść kapusty.

Neutralna infekcja powoduje aktywizację systemu immunologicznego, który uruchamia proces usuwania z organizmu informacji powodującej zakłócenia w symbiozie energetycznej organizmu, a ta jak wiemy jest podstawą dobrego zdrowia.

W Polsce dr George Ashkar jest już kolejny raz i zawsze jego wykłady, prezentacje, seminaria i kursy metody NIA ciesza się popularnością. Cały czerwiec i lipiec będzie dostępny pod nr tel 791 917 814

Mówi po angielsku, armeńsku, rosyjsku, arabsku i francusku.